Vrouwenkring

Eens in de drie weken komt vrouwenkring Jochebed bij elkaar in de Goede Herderkerk.

Ongeveer 35 vrouwen van alle leeftijden bestuderen met elkaar de Bijbel. We ervaren dat we als jongeren en ouderen veel van elkaar kunnen leren.

Dit winterseizoen verdiepen we ons in het leven van Johannes de Doper. Johannes geeft op de drempel van het Nieuwe Testament de kern van het Evangelie weer: zie het Lam van God!

Nog nooit een vrouwenkring bezocht? Weet je van harte welkom! Heb je kleine kinderen? Er wordt voor oppas gezorgd.
De koffie en thee staan om kwart over negen klaar. Om half tien beginnen we en rond half twaalf sluiten we af.
De gezamelijke startmorgen met alle wijken zal zijn op woensdag 6 september om 9.15 uur in de Goede Herderkerk. De eerste ochtend van Jochebed is op 27 september.

Wil je graag meer informatie? Bel of mail dan met onze contactpersonen.

Wijnanda de Goeijen – Heutink
Tel nummer: 418420