Wijkmiddag

16-06-2018 (15:30 - 20:00) | Goede Herderkerk

WIJKMIDDAG OP ZATERDAG 16 JUNI VAN 15.30-20.00 UUR

Ook dit jaar hebben we een wijkmiddag rond de Goede Herderkerk. Het programma ziet er ongeveer uit als vorig jaar. We zingen met elkaar en we eten met elkaar. Op de parkeerplaats is er de mogelijkheid voor de kinderen om op een luchtkussen capriolen uit te halen en andere spellen met elkaar te doen, terwijl de ouderen elkaar op een andere manier ontmoeten. Ontmoeten dat is in dit alles een belangrijk woord. De leden van wijk 4 leren elkaar in een ontspannen sfeer kennen of beter kennen. En het eten dat nemen we zelf mee. Op zijn Amerikaans. Iedereen neemt wat mee voor de aanwezigen en iedereen heeft genoeg. Voor het drinken wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar er staat wel een melkbus voor de onkosten. U kunt zich opgeven als gezin, als familie, als individu, als buren, als….. noem maar op. Hierbij graag vermelden: Naam en met hoeveel personen u komt. Aanmelden bij wijkdag4@gmail.com . U mag ook gerust een deel meemaken. En zeg het voort…. We hopen velen te ontmoeten.