Wijkmiddag

17-06-2017 (15:00 - 20:00) | Goede Herderkerk

Wijkmiddag

POTLUCK

Dit woord werd door één van de organisatoren van de ‘wijkdag’ op tafel gegooid alsof dit het normaalste woord van de wereld was. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar we hebben internet! Gevonden: Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt (vaak zelf bereid) en dus deelt met alle andere aanwezige gasten. Dat is o.a. wel de bedoeling van de wijkmiddag en –avond van zaterdag 17 juni. Het ziet er ongeveer zo uit: Alles rond of in de Goede Herderkerk. Om ongeveer half vier start er een vossenjacht. Iedereen kan hieraan meedoen. Daar hoef je niet jong of oud voor te zijn. Om half vijf is er een singin in de Goede Herderkerk. Muzikanten van de tentweek willen hieraan meewerken. Om half zes is er een potluck (gezamenlijke maaltijd). Zo mogelijk op de parkeerplaats of anders in de zalen van de Goede Herderkerk. De jongeren vanaf ongeveer 16 jaar kunnen hierna nog gezellig rond een vuurkorf met elkaar klessebessen. Er zal een springkussen aanwezig zijn en verschillende spellen. Ons doel: Gemeenteleden ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar er staat wel een melkbus voor de onkosten. U kunt zich opgeven als gezin, als familie, als individu, als buren, als….. noem maar op. Hierbij graag vermelden: Naam, hoeveel personen, wat neemt u voor eten mee. Aanmelden bij wijkdag4@gmail.com. En zeg het voort…. We hopen velen te ontmoeten.